Blues po tatarsku :)
Już w najbliższy czwartek, czyli 10.07 rusza 7 edycja Suwałki Blues Festival. A że „siódemka” to cyfra jak najbardziej szczęśliwa, więc ta edycja będzie z pewnością wyjątkowa, radosna i…smaczna 😉 A dlaczego smaczna? A dlatego, że Kuchnia Tatarska u Alika już szykuje specjalne i wyjątkowe menu dla każdego kto nas w ten dłuuuugi i rozśpiewany weekend odwiedzi.
Będziemy otwarci znacznie, znacznie dłużej. Każdego dnia już od godz.10.00 zapraszamy do nas na pyszne śniadania, a potem na obiady, kolacje i… bardzo późne kolacje – nawet takie nocne-północne kolacje 😉
Jesteśmy Kuchnią, a więc gotujemy codziennie coś innego, tylko ze świeżych produktów i gwarantujemy, że każde danie podane będzie z uśmiechem 🙂
Więcej informacji odnośnie naszych bluesowych specjałów pojawi się na naszej stronie na facebooku, ale już teraz możemy zdradzić, że z pewnością pojawią się tatarskie pierogi pieczone (kibiny, cybulniki, jeczpoczmaki i beremecze), czebureki, stulistniki, nalistniki, kołduny z jagnięciną i… wiele innych kulinarnych niespodzianek.